Fotografie door
Jeanique van den Berg

PINKSTER KUNSTROUTE SELLINGEN 2020  Gecancelled vanwege Corona: in plaats daarvan posten alle kunstenaars een filmpje van hun werken die te zien zouden zijn geweest op de facebook pagina van Kunstroute Pinksteren. Bekijk het filmpje hier onder. Wat betreft de Pinkster Kunstroute Sellingen 2021: we hopen natuurlijk dat dit door kan gaan en ik ben daarom ook druk met voorbereidingen, maar het blijft voorlopig nog afwachten hoe het met Corona gaat verlopen de komende tijd. Hou deze pagina in de gaten voor updates over de route.


Een verrassende en veelzijdige kunstroute die zowel per fiets, auto of wandelend kan worden afgelegd.

31 mei t/m 1 juni 2020

Locatie: Kanaalweg 5, Sellingen

Dit jaar doet Fotojeanique voor het eerst mee aan deze route. Als Zomergast sta ik op locatie D bij Vilma van den Berg (vilma-art).


De Pinkster Kunstroute, onderdeel van Kunst aan de Rand van Nederland, is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in het grensgebied. De charme van deze route is dat er ieder jaar weer andere kunstenaars meedoen. Ook zij die al eerder deelnamen zullen u met nieuw werk verrassen.

Tijdens beide Pinksterdagen is er voor de 9e keer een gevarieerde kunstroute in Sellingen Zuid. Een groep kunstenaars, wonend en werkend in het prachtige natuurgebied de Holle Beetse Vennenkampen zijn deze route 9 jaar geleden gestart. Zij stellen hun atelier en tuin open voor publiek. Naast de vaste groep van kunstenaars kunt u ook genieten van de Zomergasten die op de diverse locaties hun uiteen lopende werk zullen exposeren. Vorig jaar deden er 22 kunstenaars mee en bezochten bijna 1000 bezoekers deze kunstroute. 

Voor meer informatie over de kunstenaars die dit jaar mee doen en een plattegrond voor de route: klik hier  
 
 
Map
Instagram